Přeskočit na obsah

Ochlazovač vzduchu – super účinné a udržitelné chlazení

  • od
  • 3 min read

Většina z nás vyhledává v těchto teplých letních dnech nějaký ten „ochlazovač“ – způsob, jak se ochladit. Ze všech způsobů chlazení existuje i jeden jednoduchý a přirozený. Ať už doma, či při pracovním nasazení, nebo při posezení v restauraci. Jsme vděčni za trochu stínu, průvanu nebo to řešíme množstvím chlazených nápojů a zmrzliny. Jen abychom vykompenzovali ten horký vzduch. Přitom existuje jednoduchý a přirozený způsob chlazení.

Super účinný, udržitelný a ekonomický ochlazovač vzduchu

Vážně jste už vyzkoušeli všechny způsoby, jak se ochladit? Všechny určitě ne. Perfektum Group přichází v těchto letních dnech s ochlazovačem vzduchu, který udělá z vašeho prostředí příjemně chladivou oázu.

V čem tkví ona přirozenost a udržitelnost? Klasická klimatizace zchlazením vzduchu vytváří na druhé straně i teplo, které musí nazpět do ovzduší vypouštět. Možná jen o kousek dál od vaší kanceláře nebo domu. Oproti tomu, kondenzační ochlazovače vzduchu žádné vedlejší teplo nevytvářejí. Teplý vzduch prochází orosenými lamelami. Tam je vodou ochlazován. A ven je vyfukován již zchlazený vzduch. Tento systém ochlazování je vysoce účinný. Tak, že potřebná energie na provoz je pak velmi nízká. A nepotřebujete žádné potrubí.

Jednoduché ovládání a množství komfortu

odpařovací ochlazovač TFT
Ochlazovač vzduchu EVC12

Provoz odpařovacího ochlazovače je velmi jednoduchý. Zprovozníte jej za pár minut. Plug&Play systém umožňuje jednoduše zapojit do zásuvky, a můžete chladit.

Další výhodou je, že na svůj výkon je poměrně tichý. Proud vzduchu můžete měnit třístupňovým ovládáním ventilátoru. Řídit můžete ochlazovač přímo na panelu nebo dálkovým ovladačem.

A pokud vám náhodou na chvíli vypadne proud? Automatický restart se postará o pokračování chlazení hned, jak zase naskočí. Tedy bez potřeby vaší pozornosti.

I venkovní posezení v restaurační zahrádce může být mnohem příjemnější. Díky kolečkům můžete ochlazovač přivézt a nastavit přesně tak, jak právě potřebujete.

A co doplňování vody na chlazení? Můžete využít objemnou nádrž. Nebo ochlazovač jednoduše napojíte na hadici pro automatické doplňování.

Hygienické ochlazování

O hygienu chlazeného vzduchu se postará UV lampa, která desinfikuje vodu pro chlazení. Omyvatelný vzduchový filtr navíc pomáhá udržet kvalitu vnitřního vzduchu. Snižuje množství částic a nečistot v pracovním prostředí. Výsledkem je zdravější a příjemnější vzduch okolního prostředí.

Ochlazovač vzduchu ve velikosti vaší potřeby

Na výběr je hned z několika velikostí ochlazovače vzduchu. Záleží jen na vaší individuální potřebě. Ať jste doma, v kanceláři, dílně, nebo si jen chcete příjemně posedět na venkovní zahrádce. Můžete si to užít v příjemném chládku. Vyberte si už jen správnou velikost a typ přesně pro vás. A navíc, doprava je zdarma.